ARRANGEMENTEN2018-07-06T14:24:50+00:00

ARRANGEMENTEN

GROEPSARRANGEMENT BOEKEN

De Sittardse Brandslang is een bijzondere samenwerking van horecagelegenheden die garant staan voor goed gastheerschap, liefde voor het vak en een sfeervolle ambiance. De locaties lenen zich prima voor een oergezellige kroegentocht met familie, (sport)vrienden of de personeelsvereniging. Speciaal voor groepen hebben de locaties een arrangement samengesteld dat voor 15,- euro per persoon boekbaar is bij VVV Zuid-Limburg.

Het arrangement bestaat uit 5 Brand bieren (of fris) en 5 borrelsnacks. Daarnaast is er de mogelijkheid om in elke horecagelegenheid een (ander) Oudhollands gezelschapsspel te spelen zoals Jenga, Spijker poepen of de Toren Pisa. Let op; tijdens piekuren (tijdens grote evenementen bijv) is het misschien niet mogelijk om ergens een spel te spelen. Vraag dit voor de zekerheid altijd even na bij VVV Zuid-Limburg als u het arrangement boekt. Tenslotte ontvangt u een wandelroute door de historische binnenstad van Sittard.

SPECIAALBIER ARRANGEMENT

Het arrangement bestaat uit 5 Brand bieren (of fris) en 5 borrelsnacks. Daarnaast is er de mogelijkheid om in elke horecagelegenheid een (ander) Oudhollands gezelschapsspel te spelen zoals Jenga, Spijker poepen of de Toren Pisa. Bent u liefhebber van speciaalbier? Kies dan voor de Sittardse Brandslang speciaal bier variant. U ontvangt dan geen Brand pilsener, maar één van de vele heerlijke Brand speciaal bieren. Let op; tijdens piekuren (tijdens grote evenementen bijv) is het misschien niet mogelijk om ergens een spel te spelen. Vraag dit voor de zekerheid altijd even na bij VVV Zuid-Limburg als u het arrangement boekt. Tenslotte ontvangt u een wandelroute door de historische binnenstad van Sittard.

Neem voor reserveringen contact op met VVV Zuid-Limburg via sittard@vvvzuidlimburg.nl.

RESERVEER NU